Velkommen til Grundejerforeningen Nivåparks hjemmeside.

Grundejerforeningen blev oprettet ved en stiftende generalforsamling d. 17. maj 1982. Bebyggelsen består af 48 ejerboliger i varierende størrelse, opført som kædevillaer og rækkehuse. Se mere under Om Nivåpark.
Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser. Det er primært vedligeholdelse af veje og fællesarealer.
Foreningen arbejder med andre emner, der har interesse for medlemmerne, som lokalplanen for området, kabel-TV, snerydnings ordning og regler for tilbygning. Du kan altid se de seneste beskeder fra bestyrelsen under Nyheder
Under Arkiv er der en komplet samling af referater, formands beretninger, samt regnskaber, fra foreningens oprettelse i 1982 og frem til i dag.
Hver husstand har mulighed for oprettelse som bruger i Medlemsforum, som er et lukket forum kun for foreningens medlemmer. Her kan der frit diskuteres emner af interesse for medlemskredsen.

Seneste nyhedsbrev, omhandler, sommer klipning af hække, rotteproblemer og planlægning af den udsatte generalforsamling. Se nyhedsbrevet her.